EHBO cursus Zoetermeer

5

Altijd een EHBO cursus willen volgen?

De meeste mensen realiseren zich het niet, maar de kans dat je een noodsituatie meemaakt is het grootst in je directe omgeving. Denk aan thuis, op je werk of op de sportclub.

5

Emergency First Response (EFR)

EFR is een praktische en korte EHBO en reanimatie cursus die je de vaardigheden leert die je nodig hebt, bij zowel volwassenen als kinderen.

5

100% slagingsgarantie!

Bij een EFR cursus geen stress! Iedereen slaagt. Beter adequate zorg verlenen dan perecte zorg achterhouden.

EHBO, reanimatie en AED

 

Emergency First Response is een over de hele wereld een erkende en bekende in het geven van EHBO en reanimatie opleidingen. EFR biedt EHBO en reanimatie opleidingen aan voor zowel volwassenen als kinderen. De kinder-EHBO wordt gegeven middels het programma Care for Children.

EFR voldoet aan de meest recente richtlijnen van de Europese reanimatieraad en is volledig ERC erkend.

De laatste tijd komt reanimatie veel voor in het nieuws. In Nederland zijn er maar slechts 2% van de mensen die kunnen reanimeren. Dat is schokkend weinig. Hier moet wat aan gedaan worden. Daarom is het belangrijk om snel een cursus te volgen!

De cursus Emergency First Response primaire zorg (Reanimatie & AED) en secondaire zorg (Eerste hulp) vormt de basisopleiding voor niet-medici (lekenhulpverleners) voor het handelen in medische noodgevallen. In de cursus zijn vaardigheden voor reanimatie en eerste hulp geïntegreerd in een stappenplan dat voor ‘leken’ makkelijk te onthouden is. De cursus is vanwege de laagdrempeligheid voor iedereen toegankelijk en vindt plaats in een ontspannen sfeer.

 

 

Beter adequate zorg verlenen dan perfecte zorg acherhouden!

Wat te verwachten tijdens de cursus

Emergency First Response is een praktische cursus. Je leert onder andere bij volwassenen en kinderen:

Primaire zorg:
– beademen
– hartmassage
– werken met een AED
– stoppen van ernstige bloedingen
– geblokkeerde luchtwegen
– omgaan met shock
– omgaan met rugletsel

Secundaire zorg:
– beoordelen op verwondingen
– ziekte beoordeling
– verbanden aanleggen
– spalken van breuken

Door de makkelijke te volgen lessen en door de theoretische kennis thuis te oefenen is het mogelijk alles op een dag te doen. Tevens bieden wij 100% slagingsgarantie!

Je EHBO, reanimatie en AED certificaat halen in één dag

Z

Laagdrempelig

Voor deze cursus geldt geen leeftijdsgrens. Iedereen die fysiek in staat is om alle vaardigheden met een voldoende resultaat uit te voeren, kan deelnemen aan deze cursus.

Z

100% slagingsgarantie

Je ontvangt na afronding van de cursus een EHBO en Reanimatie certificaat van Emergency First Response.

Z

Zowel volwassen als kinder EHBO

In de cursus zowel volwassen als kinder EHBO. Dit alles op één dag.

Ervaringen van cursisten

Ik kan de EHBO cursus aanraden. Het is een leuke en leerzame cursus. Ik hoop het nooit te hoeve toepassen, maar weet nu wel wat ik moet doen als het wel gebeurt.

Nel

Ik heb altijd erg last van examen vrees. Jerry verzekerde mij dan ik gerarandeerd zou slagen. Na het theoretische examen hebben we alle antwoorden besproken zodat het voor iedereen duidelijk was. Dit vond ik erg prettig. Verder veel praktijk gedaan en geoefend.

Jan

Wat zijn de kosten voor de cursus?

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan kan het zijn dat je de kosten voor het volgen van een EHBO cursus bij je zorgverzekeraar kunt declareren, daardoor volg je dus een gratis EHBO cursus. Hoeveel je kunt declareren hangt af van de verzekeraar en je aanvullende pakket. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de EHBO cursus tot wel 100%. Kijk even in je polisvooorwaarden he dat bij jouw zorgverzekeraar is geregeld.

De eerst volgende EHBO cursus is 13 oktober 2019!

Wacht niet langer schrijf je nu in voor de EHBO cursus

Veelgestelde vragen

Wat is Emergency First Response (EFR)?

EFR is een internationale EHBO- en reanimatie- organisatie, die vroeger deel uit maakte van de bekende duikorganisatie PADI en sinds 2005 ook zelfstandig buiten de duikwereld actief is over de hele wereld. Al hun cursussen zijn in diverse talen ontwikkeld.

Wie mag de cursus volgen?

Deze cursus mag gevolgd worden door iedereen die geïntereseerd is in het verlenen van nooodhulp. Er is ook geen minimum leeftijd.

Moet ik zelf nog wat meenemen?

Wat je mee moet nemen is een goed humeur en iets voor de lunch. Koffie, thee en water wordt voor gezorgd.

Hoe lang duurt de cursus en waar is het?

De cursus duurt één dag van 9.00 – 17.00 uur. De cursus lokatie is Boerhavelaan 31 te Zoetermeer.

Ervaringen van mijn cursisten

Leuke en makkelijk te volgen cursus. Heb inmiddels me licentie per post ontvangen.

Sandra

Nu ik zelf kinderen heb vind ik het heel prettig om te weten wat ik moet doen in nood. De cursus die Jerry geeft is heel leuk en laagdrempelig zodat iedereen dit makkelijk kan volgen.

Linda

Schrijf je nu is voor de EHBO cursus!

Beter adequate zorg verlenen dan perfecte zorg achterhouden!