Koop domeinnaam zonder hosting

Kun je een domeinnaam kopen zonder hosting? Ja, dat kan, alles wat u hoeft te doen is een betaalbare webhost vinden die de service biedt die u nodig hebt en u klaar bent om te gaan. Maar hoe vind je een betaalbare webhost? Hier is een korte gids over het kopen van domeinnamen zonder een host. Eerst moet je beslissen welk type domein je bent geïnteresseerd.

Vervolgens moet je een hostingprovider vinden die die soorten domeinen aanbiedt. Om dit te doen, moet u de domeinnaam typen zonder te hosten in een zoekmachine en krijgt u veel resultaten. Dus hier zijn de truc, de hostingbedrijven die u dit soort domeinnamen aanbieden, meestal degenen die geweldige hostingservices bieden voor kleine maandelijkse kosten. Ze hebben een kleine database en hebben niet de meest geavanceerde hulpmiddelen voor webhosting, zodat de hostingservices die ze aanbieden eenvoudig zijn, maar ze zijn erg goed met hun basisdiensten.

Nadat u er een hebt gevonden met een lijst met dit soort websites, kunt u nu een domeinnaam kopen zonder plannen van hen te hosten en verder te gaan met uw project. De volgende stap is voor u om erachter te komen welke van die hostingplannen die ze aanbieden. Hiervoor moet je gewoon een internetverzoek doen. Nadat u degene hebt gevonden die past bij uw vereisten, kunt u dan de registratie van de domeinnaam aanvragen.

Een ding dat u in gedachten moet houden, is dat wanneer u uw specifieke domeinnamen registreert, u altijd moet zorgen dat de hostingbedrijven gerenommeerd zijn. Er zijn veel mensen die hun website-namen registreren en hebben ze slechts problemen met hen. Dit komt omdat er veel hosting bedrijven zijn die de hostingservices van slechte kwaliteit bieden. Als u ervoor wilt zorgen dat u kwaliteitsservices krijgt van deze hostingbedrijven, moet u een achtergrondcontrole maken.

Een van de dingen die u kunt controleren, is hun reputatie op de markt. Om dit te doen, doe dan gewoon een zoekopdracht op internet over hen en krijgt u een lijst met sites die de reputatie van de hostingbedrijven herzien. Ook een andere manier waarop u hun reputatie kunt controleren, is door te kijken naar een aantal van de opmerkingen van de klant die u op internet kunt vinden. Dit geeft u een idee over de diensten die zij bieden.

U kunt ook een IP-adrescontrole gebruiken om te zien of de site die u probeert toegang te krijgen, is bereikbaar via andere IP-adressen of niet. Als u domeinnamen voor uw website-adres gaat kopen, moet u er absoluut zeker van zijn dat u een uniek IP-adres voor uw website hebt toegewezen. Nadat u een IP-adres hebt toegewezen aan uw domeinnaam, kunnen de hostingbedrijven het websiteadres naar het World Wide Web via de verschillende servers verzenden. Hoewel de meeste van de hostingbedrijven domeinnamen toewijzen op basis van het IP-adres, zijn er enkele die het baseren op de naam van de website. Voor meer informatie, klik hier: https://eigen-domein.com/