Over mij

Meer over Jerry Elkhuizen

Ik ben met toeval in dit vak gerold. Op mijn vorige werk kwam een stoelmasseur, welke met passie vertelde over zijn werk. Ik dacht toen hier wil ik meer van weten. Heb toen een cursus stoelmassage gedaan. Dit vond ik zo leuk dat ik hierin verder wilde. Tijdens een all round massage cursus kwam ik in aanraking met shiatsu. Dit sprak mij heel erg aan. Vooral de oosterse benadering, dus kijken waar komt de klacht nu daadwerkelijk vandaan. Ik ben toen shiatsu gaan studeren aan de Dutch Shiastu Academy te Baarn. Dit is een vijfjarige HBO opleiding op het gebied van:

– Natuurgeneeskunde
– Reguliere geneeskunde (anatomie, fysiologie, pathologie, farmacologie en fysische diagnostiek)
– Psychologie en psychopathologie,
– Traditionele Chinese Geneeskunde
– Namikoshi Shiatsu

Ik ben altijd leergierig en ben altijd op zoek hoe ik mijn cliënten nog beter kan behandelen. Ik volg daarom ook geregeld bij- en nascholingen.

Met de jaren ervaring die ik heb vind ik het ook leuk om mijn kennis over te dragen aan toekomstige therapeuten. Ik ben dan ook sinds 2017 docent aan de Dutch Shiatsu College te Zoetermeer.

Geen één mens is hetzelfde en kan anders op een behandeling reageren. Ik zal altijd een op maat gemaakt behandelplan maken voor elke cliënt. Daarom zal ik shiatsu therapie ook vaak combineren met andere therapieën zoals: Medical taping, Sotai en Neural Reset Therapy.

Volg mij op Social Media:

Shiatsu therapie

Vijfjarige HBO opleiding aan de Dutch shiatsu Academy

Medical Taping Concept

Nascholing Medical Taping (kinesiotaping)

Neural Reset Therapy

Nascholing Neural Reset Therapy upperbody en lowerbody

Hoe cliënten mij ervaren

Jerry is betrokken, neemt echt de tijd voor je en is heel enthousiast over zijn vakgebied. Hij staat open voor nieuwe technieken en leert altijd wat bij. De shiatsu van Jerry geeft mijn lichaam de ontspanning die het nodig heeft. Een echte aanrader!

Denise

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?